Tarieven

Op deze pagina vind je de prijzen van de verschillende fotoshoots en verschillende afdrukmogelijkheden. Als je vragen of speciale wensen hebt, neem gerust contact met me op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Overige fotografie is ook mogelijk, neem contact met me op voor meer informatie.

Honden Fotoshoot

prijzen honden fotoshoot

Wedstrijdreportage

Wedstrijdreportage tarieven

Fotoreportages van toernooien zijn ook mogelijk, neem contact met me op voor de prijzen en mogelijkheden.


Foto Producten

Hieronder zijn de prijzen voor het printen op fotopapier en canvas. Al de foto's die afgedrukt worden worden naast de afdrukken, ook geleverd als digitale bestand in lage resolutie om op sociale media te delen.

Afdrukken op andere materialen, zoals dibond (aluminium), op een ander formaat of inclusief lijst is ook mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.  

Foto afdrukken op fotopapier

De foto's worden afgedrukt op fotopapier dat voldoen aan de hoogste eisen voor scherpte, glans en kleur. Er is keuze uit drie papiersoorten: Glossy, lustre en pearl. 

Foto's die afgedrukt worden op glossy papier krijgen een glanzende finish en een briljante kleurweergave. Zo ziet de foto er extra levendig en diep uit.

Lustre is de volgende mogelijkheid, ook bekend als zijdeglans of mat. Dit fotopapier heeft een zeer fijne oppervlakte structuur en is daardoor zeer geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Ook zijn vingerafdrukken en krassen minder snel zichtbaar.

Pearl heeft een heel intense kleurweergave met een parelmoerachtig/metallic effect. Wanneer de foto's die op dit papier afgedrukt zijn opgehangen worden waar mooi omgevingslicht is, komt er extra dimensie in de foto. 

 

Foto afdrukken op canvas

Het afdrukken op canvas is ook een populaire keuze. Deze afdrukken zijn direct klaar om opgehangen te worden. De foto's worden afgedrukt op het beste linnen en worden met de hand gespannen. Zo kan een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden en gaat het doek levenslang mee. Verder zijn de canvasdoeken uv-bestendig, waardoor ze in direct zonlicht opgehangen kunnen worden. Er zijn drie mogelijkheden voor het afdrukken op canvas: Standaard, luxe en extra luxe.

De standaard canvas heeft een subtiel frame van 2cm dikte. 

De luxe canvas heeft een 4cm dik frame. De extra dikte geeft eenmaal opgehangen een bijzonder ruimtelijk effect.

De extra luxe canvas is 2cm dik met een baklijst er omheen. Dit geeft het een extra luxueuze uitstraling en maakt het een echte kunstwerk. De baklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blank hout.